Ihan oikeesti Mielipiteitä politiikan katsomosta käsin.

SDP takoo sotarumpua

SDP: rumpalipojaksi ryhtynyt Eero Heinäluoma epäilee meidän ajautuvan ammattiarmeijaan. Niin me ajaudummekin, kun kolmekymmentäprosenttia miehistä raakataan kelvottomina ja osa lähtee huomattuaan pikku kokeilun jälkeen laitoksen tylsäksi.

Sotilaallisesti enää harva maa pitää yllä asevelvollisuusarmeijaa. Miksiköhän, ehkä siksi etteivät ne koe maataan puolustamisen arvoiseksi vai siksi, että fiksumpiakin tapoja on?

Asevelvollisuutta ei voi puolustaa taloudellisuudella, eikä varmaan todellisin sotilaallisin perustein. Kantahenkilökunnan työpaikat, varuskuntien merkitys aluepolitiikan kannalta ja vanhemman väen tunteet ovat tietysti eri asia.

Armeija olisi varmasti mielekästä muuttaa ammattimaiseksi. Sen rinnalle voisi perustaa vaikka kansalliskaartin, jos suojeluskuntanimitys karsastaa. Voisi olla ihan hyödyllinenkin kansan yleiskunnosta  huolehtiva laitos.

Tarinat ulkomaisten upseerien joukkojemme ihailusta voi pistää huoletta kohteliaisuuden tiliin. Maanpuolustustahtoa voi toki ihailla ja sietääkin, mutta kyllä sitä löytyy maista joissa yleistä asevelvollisuutta ei ole. Koemme sitä juuri parhaillaan.

Ammatilliseen suuntaan mennään ilman Natoakin ja Afganistaniin ja muihinkin maailmankriiseihin sen tietää Heinäluomakin ja ei ole tähän mennessä pahemmin noita rauhanturvaamisia vastustellut. Jos nyt mies ei ole ihan muuttunut, niin kyllä se Natokin lopulta käy, kunhan hallitukseen pääsee siitä itse päättämään. Siihen asti voi rummutella tätä demareiden vaaliaseeksi valittua natosotarumpua. Turhaa touhua siinä mielessä, ettei Natojäsenyyttä kukaan esitä ennen kuin kukko kolmasti Saariniemenkadulla laulaa. Sekin päivä tullaan tosin näkemään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

Älä usko kaikkea L-E.

Onko sinun mielestäsi tämä Tilastokeskus luotettava firma?

http://www.markusreed.julkaisee.fi/18

Katso myös sivu 46.

klerk (nimimerkki)

SDP.llä on hölmistynyt ilme kasvoillaan. "miten tässä näin kävi?" Mihin työmiehet katosivat?

Armeija tai sen olemattomuus, on ainoastaan kuolonkorinaa puolueelle, joka huomasi olevansa autiolla saarella paperi kädessä, jossa lukee: "YLE menetetty, mitä meillä vielä on?"

Dr. Scmidt (nimimerkki)

Virossa raakataan kutsunnoissa heti 50%, mikä lienee realismia. Kun ei Venäjälläkään enää nuoria miehiä saada armeijaan, niin kyllä asevelvollisuuden päivät ovat joka paikassa luetut.

Historiallisesti ammattiarmeijat eivät koskaan ole olleet innokkaita sotimaan, toisin kuin isänmaallisen hurmion valtaamat asevelvolliset.

Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)

SDP jatkaa aktiivisesti Ylipäällikön aloittamaa turvallisuuspoliittista keskustelua.

"Väärin sammutettu!", on tähän astinen hallituspuolueiden vastaus.

Onko SDP Suomen isänmaallisin puolue? Ilmeisesti. - Vanha asevelisosialisti myhäilee.

Pekka Manner

Demarit saadaan heti Nato-myönteisiksi kuhan heille luvataan että asia päätetään työryhmässä ja työryhmän työtä valvoo lautakunta ja lautakuntaa asiamies ja.......

Eli sossuille on aina ollut tärkeintä se miten päätöksiin päästään, ei se mitä päätetään.

Ilkka A (nimimerkki)

Räsänen: Tilastokeskus on luotettava firma. Pääjohtaja entinen taistolainen ay-aktiivi. Kuka sen luotettavampi?

Wilskman: Toveri Heinäkuorman pelottelut menivät tässäkin asiassa överiksi. Don Eerolla huono alku ryhmyrinä.

Realisti (nimimerkki)

Suomella on naapurina Venäjä, joka on vielä (vuosikymmeniä?) enemmän tai vähemmän epävakaa.
Kutsunnoissa hylättyjen osuus on historiallisesti seurannut poliittista tilannetta, joten siitä ei kannata vetää kovinkaan suoria johtopäätöksiä. Jos tarvetta on sitä saadaan varmasti nostettua.

Pieni ammattiarmeija on näppärä jos pitää sotia kaukomaissa sodissa jotka eivät kansaa oikein kiinnosta. Sen sijaan 10 000 henkilön ammattiarmeijalla ei tarjota suojaa edes pääkaupunkiseudulle.

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

7# Anteeksi nyt realisti, taidat olla romantikko, jos kuvittelet että nykyiset puolustusvoimat kykenisivät johonkin Tali-Ihantala suorituksiin ja nekin saatiin aikaan aikanaan liittolaisen tuella.

Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)

Neuvostoliiton kehityksessä on nähty positiiviisiä merkkejä 20- ja 30-luvuilla. Havainnot myönteisistä merkeistä lisääntyivät 40-luvun lopulta lähtien aina vuoteen 1991.

Venäjän kehityksessä on nähty positiivisia merkkejä 90-luvulta aina tähän päivään saakka. Myönteisellä kehityksellä ei ilmeisesti ole rajoja.

Pieni palkka-armeija vs suuri asevelvollisuusarmeija "vertailutesti" oli viimeeksi elokuussa 2008. - Vai voisiko Suomeen hyökätä joku muu?

Christian Söderberg (nimimerkki)

"Arkadianmäelle" pari kuukautta sitten lähetetty kirjoitus, johon juuri kukaan ei ole ottanut mitään kantaa ...mutta sotateollisuus kompleksin sotarummut paukkuu kyllä äänekkäästi!

Hei.

Joulukuun puolivälissä Hesarissa julkaistiin artikkeli jossa ulkoministreri Alexander Stubb puhuu halusta rakentaa "Suomesta rauhanvälittämisen suurvalta". Mutta onko Suomi enää uskottava rauhanvälityksessä sekä puolueettomuudessaan, joista se kuitenkin jaksaa joka kohdassa kansalaisiaan muistuttaa? "Me olemme puolueettomia" ..ollanko todella?
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Stubb+rakent...

Voiko Suomi toimia maailmalla 'rauhanvälittäjänä', kun se samalla on sitoutunut Yhdysvaltain ja NATO:n miehitysoperaatioihin, joita nyt nimitetään "kriisinhallinta operaatioiksi" ..Ensin hyökkäämällä miehitetään maa/maita, jonka jälkeen ITSE aletaan kutsua miehitystä "rauhanturvaoperaatioksi" tai "kriisinhallinnaksi", eikä tässä muka ole mitään kummaa. Entä jos Neuvostoliitto olisi onnistunut miehittämään Suomen Toisen maailmansodan aikaan, olisiko tuota miehitystä myös alettu kutsu "kriisinhallinnaksi", vai eläisimmekö me 'hirmuvallan alla'? ...eiköhän suomalaiset olisi leimannut tämän tapahtumatta jääneen miehityksen 'hirmuvallaksi'.

Tässä 'terrorismin vastaisessa sodassa' tosin näitä maita on miehitetty useampia; Afghanistan, Irak, Pakistaniin tehdään ohjusiskuja sekä aletaan pikkuhiljaa siirtää joukkojakin maahan, Iran puhuttaa ja nyt viimeisimpänä Jemen, johon 'koaliitio' kovasti mielii ...Kun Suomi jakaa mediassa tukeaan tälle 'koaliition sodalle', onko Suomi silloin osa "hirmuvaltaa" vai "rauhanvälittäjä"? ...vastaatte varmaan "Rauhanvälittäjä totta kai ...eihän me hirmuvaltaa tuettaisi" ...mutta kuinka todellisuudessa on, jos katsotaan ainoastaan faktoja eikä kysellä mielipiteitä asiasta?

MAINILAN LAUKAUKSET JA VALTIOIDEN HARJOITTMA LAVASTETTU-TERRORISMI

Pitää myös kysyä miten todellisia nämä itse terroristit todellisuudessa ovat? Jos suomalaiselta, yli kolmekymppiseltä kysyy "mitä olivat 'Mainilan Laukaukset'", moni heistä varmaan tietää kertoa että, Mainilan Laukaukset olivat Neuvostoliiton lavastama (tai täysin tekaistu) tapahtuma josta se väitti Suomen ampuneen kranaatteja rajan yli tappaen 13 sotilasta. Neuvostoliitto käytti 'Mainilan Laukauksia' syyksi purkaa maiden välinen hyökkäämättömyys sopimus. Neljä päivää 'Mainilan Laukauksista' Neuvostoliitto hyökkäsi suomeen aloittaen Talvisodan.

Tässä lyhykäisesti mitä wikipedia kertoo Mainilan Laukauksista:

"Mainilan laukaukset oli Mainilan kylässä tapahtunut sotatapahtuma, joka johti Suomen ja Neuvostoliiton välisen hyökkäämättömyyssopimuksen yksipuoliseen purkamiseen. Neljä päivää myöhemmin alkoi Suomen ja Neuvostoliiton välinen talvisota.

Neuvostoliiton tiedotuksen mukaan 26. marraskuuta 1939 sen alueella sijaitsevassa Mainilan rajakylässä Valkeasaaressa oli kuollut 13 harjoituksissa ollutta rajajoukkojen sotilasta Suomen puolelta tulleeseen tykki- ja heitintuleen. Viimeisimpien tutkimusten mukaankenen mukaan? Mainilan laukaukset olivat Neuvostoliiton lavastama tykistöisku Mainilan kylään, jonka tarkoituksena oli saada Suomi näyttämään hyökkääjältä talvisodassa. Mainila ei tuolloin ollut Suomen tykistön kantaman sisällä, koska tykit oli käskystä vedetty kauaksi rajalta. Suomi tarjoutui selvittämään tapausta yhteistyössä Neuvostoliiton kanssa. Neuvostoliitto kuitenkin sanoi irti voimassa olleen hyökkäämättömyyssopimuksen.

Joidenkin historioitsijoiden mukaan Mainilan laukauksia ei koskaan edes ammuttu. Suomen rajavartioston tähystystornista kuitenkin kuultiin ja havaittiin viisi tykinlaukausta kello 14.30–15.00 ja kaksi heittimen laukausta kello 15.00–15.05. Rajavartijoiden todistuksen mukaan pystyttiin varmentamaan, että kranaatit tulivat Neuvostoliiton puolelta. Neuvostoliittolaisista arkistoista ei ole löytynyt raportteja Mainilan laukausten uhreista, joten ketään ei tiettävästi kuollut."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mainilan_laukaukset

Toinen Mainilan Laukauksiin verrattava lavastettu isku ( Lavastettu isku, eli False Flag-isku; terroriteko joko lavastetaan toisen ryhmän tekemäksi, tai sitten se tehdään ainoastaan mediassa, eli ainoastaan kirjoitettuna propagandana) ..oli Natsi-Saksan suorittama false flag-isku, 'Gleiwitzin tapaus' jolla se hankki itselleen, Neuvostoliiton "Mainila-tyyliin", oikeutuksen hyökätä Puolaan.

Nürnbergin oikeudenkäynneissä, tapuksessa mukana ollut saksalainen SS-upseeri kertoi valan alla Gleiwitzin iskun olleen Natsi-Saksan lavastama hyökkäys saksalaiselle radioasemalle, jolla haettin oikeutus miehittää Puola. SS-upseeri Alfred Naujocks kertoi oikeudenkäynneissä 31 Elokuuta -39 sattuneesta tapauksesta; pieni saksalaisjoukko, naamioituneina puolalaisiksi sotilaiksi, hyökäsi Puolan-rajan läheisyydessä sijainneelle Gleiwitzin radioasemalle, josta vielä lähetettiin lyhyt saksan vastainen radiolähetys. Jotta tapaus vaikuttaisi vakuuttavammalta, SS-joukko käytti edellisenä päivänä pidättämänsä anti-natsi(aktivistia) 'lume-puolalaisena sotilaana', joka sitten tapettiin radioasemella puolalainen sotilaspuku yllä, "todistaen" puolalaisten osallisuudesta hyökkäykseen. Ja Puola tosiaan miehitettiin.
Gleiwitzin false flag-isku oli osa suurempaa propaganda-tapahtumakokonaisuutta jota kutsutaan yleisnimellä Operaatio Himmler.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gleiwitz_incident

Myös Natsit totalitaariseen valtaan avittaneen Reichstag-tulipalon (Valtiopäivätalon tulipalo) vuonna 1933, arvellaan olleen Natsien lavastama tapaus josta Natsit sitten syytti kommunisteja. Teosta tuomittiin kuolemaan yksinäinen, hollantilainen kommunisti "aktivisti", jonka mielenterveyttä jopa epäiltiin tapauksen oikeudenkäynnissä.
http://en.wikipedia.org/wiki/Reichstag_fire

OPERAATIO GLADIO JA 'JÄNNITTEEN ILMAPIIRI'

Radikaalia vasemmisto/kommunisti liikettä on myöhemminkin käytetty lavastetussa, valtioiden toteuttamassa terrorismissa jota NATO ja länsi-tiedustelupalvelut harjoittivat Toisen Maailmasodan jälkeisessä euroopassa ...tod. näk. jopa tähänpäivään asti. Tätä 'Jännitteen Ilmapirin-strategiaa" kutsutaan yleisnimellä Operaatio Gladio.

Operaatio Gladio on myönnetty, oikeudessa, todelliseksi operaatioksi mm. entisen Italian presidentin, Francesco Cossiga toimesta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio

'Jänniitteen Ilmapiiri-strategialla' luodaan todellisilla, mutta radikaali ryhmän nimiin lavastetuilla terrori-iskulla (pommi-iskuja, poliittisia attentaatteja jne) maahan kaoottinen tila, jonka avulla ihmisiä ohjaillaan haluttuun "geopoliittisen" suuntaan, eli käyttämällä hyväksi ihmisten tuoreita ja voimakkaita pelkoja ja turvattomuutta omien intressien ajamiseen.
...mitä nämä intressit ovat ja ketkä tästä hyötyy? ..Sotateollisuuskompleksi ja sen rahoittajat. Pommi-iskuihin ym. radikaaliin aktivismiin kun pitää vastata valvontayhteiskunnalla, ja tämä vaatii veronmaksajan lompakolta paljon. ...ja tässä vain muutama esimerkki tuomista lisä kuluista:

- Valvontalaitteisto (esim. helikoptereita, panssarivaunuja, naku-turvakameroita, valvonta siru-rannekeita jne.)
- Henkilökunta (armeija, poliisi ja näiden erikoisyksiköt jne.)
- Henkilöstön ja laitteiden ylläpito, huolto ja päivitys (ruokahuolto, energiakulut!!!! sähkö, polttoaineet)
...ja tämä kaikki on TODELLA KALLISTA ...mutta mitäs teet, kun pommit paukkuu ...mutta kenen toimesta todellisuudessa? ...fundamentaali-terroristin vaiko sotilastiedustelun provokaattori agenttien?! ....ja palautetaanpa tässä kohtaa mieleen ne 'Mainilan Laukaukset' ...voiko joku taho tehdä tällaista ihmiselle, jopa omille kansalaisilleen??!!! ....kyllä voi.

...Takaisin aiheeseen "Suomi rauhanvälittäjänä"

Onko Suomen moraalinen-tila siinä kunnossa että Suomi on pätevä rauhanvälittäjänä? Ottaako Suomi näissä konflikteissa kaikkien näkökannat huomioon; esim. mitkä tapahtumat johti Afghanistanin miehittämiseen vuonna 2001, joka aloitti tämän Terrorin vastaisen sodan? Haluaako Suomi tutkia kaikki vastaamattomat kysymykset jotka koskee mm. näitä konflikteja? Vaatiiko Suomi keskustelua maailmalla näistä vastaamattomista kysymyksistä tuoden ne esiin julkiseti, vaatien tilanteiden perusteellista selvittelyä? ...toimiiko Suomi tänäpäivänä näin? ...on se todellinen 'Totuuden Tulkki' joka väsymättä kääntää joka ainoan kiven joka maaimaa askarruttaa näissä Terrori-iskuissa ja niiden jäkiseuruksissa?

Kysyykö, "Rauhan Välittämisen" vaatimalla tavalla Suomen presidentti julkisesti, myös mediaa hyväksi käyttäen, esimerkiksi että; "Mitä ovat nämä epäselvyydet jotka varjostavat Syyskuun 11. päivän tapahtumia?!", "Mitä ovat nämä puheet ja tutkimustulokset World Trade Center raunioista löydetystä räjähdeaine-jäämistä?" "Mistä nämä maailmaa puhuttavat Nano-Termiitti-jäämät, high tech sotilasräjähde jäämät, ovat joutuneet Syyskuun 11. 2001 romahtaneiden kolmen tornitalon jäänteisiin? ..."Mistä se räjähdeaine materiaali on kotoisin?"

...vaatiiko Suomi Yhdusvaltoja vastaamaan näihin, monille hyvin kivuliaisiin kysymyksiin julkisesti? Ja käyttääkö suomi käyttäisi kaikki mahdolliset keinot asian selvittämiseksi?!!!! ...No, Vaatiiko? ..Toimiiko Suomi näin? Puolueettomana ilman ennakkovarauksia, ja ainoastaan TOTUUS mielessä?!

...Jos Suomi todella pyrkii 'Rauhan välittäjäksi', niin näillä standardeilla Suomen tulisi toimia, eikö ...No, toimiiko Suomi näin? ..jos ei, tulisiko puheet 'Rauhan Suurvälittämisestä' haudata? Koska jos ei TOTUUTTA haluta ajaa esiin, kenen piikkiin silloin todellisuudessa toimitaan? ...ollaanko silloin todellisuudessa PEITTELEMÄSSÄ totuutta?

Ja mukaan tähän muistutukseksi siitä mikä Suomen linja on aikaisemmin (ainakin vuonna 2005) ollut kun sen toimintatapoja on kyseenalaistettu kun asialinjalla on ollut Yhdysvallat ja Terrorismin vastainen sota; Suomi on ainakin aijemmin toistuvasti kertonut LUOTTAVANSA Yhdysvaltain OMIIN tiedonantoihin tapahtuneesta ....eli sokeasti luotetaan 'pukkiin joka on asetettu vartioimaan globaalia kaalimaata'.

Tässä esimerkki ja johdanto eräältä toiselta kirjoittajalta joka yritti saada suomen valtionjohdon puuttumaan vastaamattomiin kysymyksiin näistä (mahdollisista) USA:n itse järjestämistä 'Mainilan Laukauksista', 9/11-terrori-iskuista. Tästä sisäministeriön vastauksesta huokuu se miten "TOTUUTTA AJAVASTI" suomikin maailmanpolitiikassa toimii:

"Alla on sisäasiainministeriön poliisijohtajan Jorma Toivasen vastaus Hannu ja Sami Yli-Karjanmaan valtioneuvoston kansliaan lähettämään tiedusteluun, joka koski sitä, mihin Suomen viranomaisten tiedot syyskuun 11:nnen tapahtumista oikein perustuvat ja ovatko Suomen viranomaiset tehneet asiasta mitään USAn viranomaisista riippumatonta selvitystä.
Vastauksen perusteella virallinen Suomi on asiassa täysin riippuvainen USAn viranomaisten propagoimasta virallisesta tarinasta, joka on osoitettu kaikilta olennaisilta osiltaan valheelliseksi. Silti sisäasiainministeriöllä "ei ole mitään syytä epäillä" tuota tarinaa, jota käytetään niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa suurten "terrorismin vastaisten" lainmuutosten perusteluna.:

(..ja itse Sisäministeriön vastaus ...tekstin vahvennus suomen "totuuden etsimisen politiikasta", on minun tekemä:)

kirjeenne valtioneuvoston kanslialle 7.6.2005

TIEDUSTELUNNE

Sisäasiainministeriö, jolle valtioneuvoston kanslia on siirtänyt lähettämänne kirjeen, vastaa esittämiinne kysymyksiin seuraavasti:

Yhdysvaltain viranomaisten syyskuun 2001 iskuihin liittyvistä selvityksistä voidaan mainita esimerkiksi maan senaatin ja edustajainhuoneen tiedusteluvaliokuntien (the Senate Select Committee on Intelligence and the House Permanent Select Committee on Intelligence) helmikuussa 2002 käynnistämä ja joulukuussa 2002 valmistunut tutkimusprojekti. Tämän yksityiskohtaisen tutkimuksen (Joint Inquiry into Intelligence Community Activities before and after the Terrorist Attacks of September 11, 2001) tulokset on löydettävissä internetistä osoitteesta http://www.gpoaccess.gov/serialset/creports/911.html

Toinen keskeinen julkinen raportti aiheesta on National Commission on Terrorist Attacks Upon the United States -komission kesällä 2004 valmistunut raportti (The 9-11 Commission report), joka on löydettävissä internetistä osoitteesta http://www.gpoaccess.gov/911/

Sisäasiainministeriöllä ei ole mitään syytä epäillä edellä mainittujen tutkimustulosten todenperäisyyttä. Suomessa ei ole myöskään ongelmatonta tehdä näihin iskuihin liittyvää kysymäänne ”itsenäistä ja riippumatonta” analyysia, koska iskut tapahtuivat Yhdysvalloissa ja niihin liittyvä todistusaineisto on pääosin Yhdysvaltojen viranomaisten hallussa.

Viranomaisten välillä on luonnollisesti ollut terrori-iskuihin liittyvää luottamuksellista tiedonvaihtoa.

Poliisijohtaja xxxxxxxxxx

Poliisiylitarkastaja xxxxxxxxxx

TIEDOKSI Poliisiylijohtaja xxxxxxxxx

Lukekaa alkuperäinen e-mail vaihto tästä linkistä: http://www.saunalahti.fi/wtc2001/jtoivanen.html

....Eli jos pukki on kaalimaan vartijana, ainakaan Suomella EI OLE OLLUT mitään kiirettä lähteä kyselemään onko näissä 9/11 räjähde-huhuissa mitään perää ....Ja suomesta päättäjät kaavailee "Rauhan välittämisen suurvaltaa"?????!!!!! ...."Rauhanvälittäjä" joka ei kyseenalaista hyökkäävänpuolen motiiveja vaan myötäilee tämän TIEDONANTOJA kuin ne olisi asian TOTUUS, ja jopa liittyy mukaan tukemaan tätä koaliitiota ja lähettää myös sotilaitaan näille konfliktialueille tukemaan hyökkääjän operaatiota?? ...hiukan 'kaksinaamaista' rauhanvälittämistä, eikö?

No, Oliko 'Mainilan Laukaukset' TODELLINEN tekijä suomen historiansivulta vai pelkkää hupsua "salaliittoteoriaa"? ....eli "Paha Neuvostoliitto" kyllä lavastaa tapahtumia sotien aloittamiseksi muttei "Hyvä Yhdysvallat", eihän?

Näinkö Suomi-Neidosta on tullut Paholaisen portto? ...mitä vastaa kirjoittajalle tähän Presidentti ja muu valtionjohto?!

Muutama linkki aiheesta; Räjähdeaine jäämiä löydetty 9/11 WTC-kompleksin raunioromusta:

Study: Scientists Discover Active Thermitic Material in WTC Dust:

http://stj911.org/press_releases/ActiveThermiticMa...

Linkki josta tämän nano-termiitti löytö-tutkimuksen speksit ovat paremmin luettavissa, mm. mitä tutkimusmenetelmiä käytettiin ja mistä ainesosista ko. alumiiniterminen komposiitti on kasattu:

Active Thermitic Material Discovered in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe-PDF

http://www.bentham-open.org/pages/content.php?TOCP...

...Tässä tutkimuksessa löydetty nano-metalliräjähde muistuttaa suureesti tätä sol-gel nano-räjähdekomposiittia jota siis ainakin Yhdysvallata itse valmisti aikana ENNEN Syyskuun 11. iskuja:

Nanoscale chemistry yields better explosives:
https://www.llnl.gov/str/RSimpson.html

..Ja uudet tuulet jo puhaltaa suomea mukaan uusille sotarintamille:

Suomi mukaan JEMENIN ja AFRIKAN Terrorismin vastaisiin operaatioihin kun USA, EU ja YK vain "pyytää" ?!! ....unohtuiko joku lähialueen konflikti jota on käyty jo vuosia ....entä Kivun-konflikti!!!!!!!!

Sitten Toisen Maailmansodan Kongon Kivun konflikti on vaatinut enemmän ihmisuhreja kuin mikään muu sota tai konflikti. Yli viisi miljoonaa ihmistä on kuollut sotaan, nälkään ja tauteihin. Poika-lapsia kaapataan orja-sotilaiksi, tyttö-lapsia raiskaus-orkisi ...meinasin kirjoittaa seksi-orjiksi, mutta taitaa tuohon Kivun-tilanteeseen olla turhan lempeä termi!! ...eipä paljon Kivun tilanne puhuta suomessakaan, kun on paljon komeempaa liittää suomea NATOn ja USA:n konfliketeihin "rauhanvälitys toimijana" ...että "Suomi-brändi kasvaa ja saadaan enemmän sananvaltaa EU:ssa, ja muuta kliffaa ja fantsua"..eikös niin,"Rauhanlähettiläät"?

http://en.wikipedia.org/wiki/Kivu_conflict

Suomi-Neito vai Paholaisen Portto? ...Rauhan Enkeli vai Langennut?

Christian Söderberg (nimimerkki)

Suomen arktinen strategia ...mutta kenen toimesta?
...ei "Arkadianmäkeä" ole tämäkään asia juuri puhuttanut.

Hei.

Suomikin voi hyötyä Jäämeren rikkauksista

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/02/suomikin_vo...
"..Niinpä ei ole ihme, että jopa ympäristö- ja tutkimusyhteistyöhön keskittyvän Arktisen neuvoston tarkkailijajäseniksi on pyrkinyt ei-arktisia toimijoita, kuten Kiina ja EU."
http://sariessayah.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/12/...

..mutta, eipä soitellen sotaan, stop...!!

NATO's War Plans For The High North
-Scandinavia and the Baltic Sea:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

Escalating tensions over hunt for oil and gas in the Arctic:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

Eli nyt kun sinne apajille on kova kiire ja pakko saada suomenkin omat verkot veteen, niin kohta ollaan EU:n ja NATO:n sodassa Kiinaa ja muita Idän-valtoja vastaan ...kummallakohan puolella tässä sodassa olisi Venäjä?! ...Israelin Mossad:han jo suomenkin vesillä liikkuu/päivystää (Arctic Sea:n tuore tapaus) ja CIA on ollut suomessa sitten Toisen Maailmansodan (yhteistyötä SDP:n kanssa ja sitten oli tämä operaatio Stella Polaris).

Venäjä muuten taitaa juuri kaavailla Kiinan kanssa jotain öljyputkea, eli saataisiinko me kohta sotia Venäjää ja Kiinaa vastaan?!! ...ei lopu niiltä ukot ihan nopeesti!!!
Washington is Playing a Deeper Game with China:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

Eli alettaisiinko oikein tosissaan härnäämään Venäjää ANTAMAAN meille Petsamo ym. arktisen-rajan alueet, jotta MEILLÄ tosiaan olisi OIKEUS niihin pohjoisnavan luonnonvaroihin?! ...ettei vaan jouduttais sotimaan herrojen öljyistä ja maakaasuista?! ...tuntuu olevan kovin yleinen käytäntö lupailla kansanedustajien toimesta maat ja taivaat "kun NYT Suomellakin siis tosiaan on pohjoisnavan tonttia" ...ja sitten kuitenkin raharikkaat vie kaiken/valtaosan. ...Mutta kun sotavoimien pilli puhaltaa, niin silloin KOKO suomenkansaa uhataan ...muuuttuu taas öljyt ja kaasut "yhteisiksi". ...on aika tuttu laulu.
...Puhutaan kovin että Jenkitkin meni Afghanistaniin ja Irakin luonnonvarojen takia ...oletteko ikinä sattunet kuulemaan?

...Ja nyt sitten Suomi nopeasti EU:n ja NATO:n (= britit, Jenkit, Israel ...ja pari muuta, muistaako kukaan?) sotiin mukaan "turvaamaan" Suomen (tulevat) Napa-alueet, ja "yhteiset" luonnonvarat, niinkö? ...sotien tullen Arkaadianmäkihän on usein lennätetty/laivattu Ruotsiin ...näin historiaan on kirjoitettu. ...sopii miettiä ennekun lupaa NATO- ja EU dirikoille ihan mitä vaan "Vapauden, Demokaratian ja Valon eteen".
..Tätä "Uutta Valoa" taidetaan tietävissä piireissä kutsua "Uudeksi Maailman Järjestykseksi" ..."Valon Tuoja" ...Lucifer ...NATO:han jo jakaa "valoaan" Idässä, että.. ja valaisee se eliitin öljylamppu Pohjoisnavan öljylläkin.

SUOMI NEIDOSTA "BABYLONIN PORTTO"?

Elelläänkö (Suomen) "Lopun aikoja"? ...sovitellaanko tässä juuri "pedonmerkkiä" Suomi-Neidon otsaan ja kruunataan tämä "Valon"-neito valtaamalla Petsamo takaisin? ...NATO ja EU kyllä jeesaa, se on varma.

US-NATO Using Military Might To Control World Energy Resources
- Pentagon's Global Mission To Secure Oil And Gas Supplies:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

"MAINILAN LAUKAUKSET" & "SYYSKUUN 11. 2001-iskut ja Nano-termiitti"

...ja nyt tosi nopeasti NATO:n ja/tai EU:n sotilasliittoon ja turvaamaan "napaalueitamme", vai?...

Study: Scientists Discover Active Thermitic Material in WTC Dust:
-Nano-termiitti-sotilasräjähde jäämiä löydetty 9/11 World Trade Center raunioista

http://stj911.org/press_releases/ActiveThermiticMa...

"Berkeley, CA, April 3, 2009 -- A new study by independent scientists and researchers suggests the cause behind the catastrophic destruction of World Trade Center Towers on September 11th can be seen in the dust itself: active thermitic material, a highly engineered explosive.
The study, published today in The Open Chemical Physics Journal, describes a finding of "red/gray bi-layered chips" in samples of dust taken from vicinity of the World Trade Center following its destruction. Using tools such as a scanning electron microscope (SEM) and x-ray energy dispersive spectroscopy (XEDS) to analyze the material, the study authors concluded that, "the red portion of these chips is found to be an unreacted thermitic material and highly energetic."
The study's finding lends new support to the demolition theory put forth by critics of the official reports.
At a time when the American public is finding it difficult to understand the full story behind the current economic crisis, findings of a demolition raise new questions about how the 'War on Terror' -- an enormous source of recent American spending -- was started.
Officials with the National Institute of Standards and Technology (NIST), charged with establishing the cause of the buildings' destruction, have stated that they "did not test for the residue of these compounds in the steel," and that thermite, "or another incendiary compound," would be too difficult to have placed in the buildings without notice.
NIST has stated that such difficulties make demolition unlikely. They concluded that aircraft impacts and the subsequent fires led to the building failures.
Dr. Steven Jones, physicist and author on the paper, says that NIST has refused to test the dust for thermite, super-thermite, or any other accelerant or explosive.
"We've repeatedly asked them to follow standard investigative procedure, to perform these tests and release the results. They haven't."
Jones says such tests may be required by fire protection codes. "

Nanoscale chemistry yields better explosives:
https://www.llnl.gov/str/RSimpson.html

Artikkeli jenkkien (.gov-linkki HUOM.) itse valmistamasta Nano-termiitti-komposiitista vuodelta 2000 ...siis ajalta ENNEN 9/11-iskuja.
Tämä Livermore LAbortory:n sol-gel Nano-Termiitti muistuttaa olemukseltaa todella suuresti tätä 9/11-WTC raunioista löydettyä räjähdemateriaalia.
Pentagon käyttää Nano-Termiittiä mm. "Bunkker Buster"-pommeissaan..
"These new materials have structures that can be controlled on the nanometer (billionth-of-a-meter) scale. Simpson explains, "In general, the smaller the size of the materials being combined, the better the properties of energetic materials. Since these `nanostructures' are formed with particles on the nanometer scale, the performance can be improved over materials with particles the size of grains of sand or of powdered sugar. In addition, these `nanocomposite' materials can be easier and much safer to make than those made with traditional methods."

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

http://nwo.11syyskuu.net/

http://www.ae911truth.org/

...lähetin tämän kirjoituksen myös Arkadianmäelle ja "valtavirta medialle" ...katsotan kuinka vähän tällä kertaa nämä asiat saavat "palstatilaa".

yes (nimimerkki)

Aamulehden blogissa väitettiin, että olisimme jo Natossa (ilmeisesti tulisimme Naton sateenvarjon alla toimeen palkka-armeijalla), jos
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ur...

Jukka-Pekka Vasara

Eliitti tarvitsee ammattiarmeijaa. Ensin sitä voidaan käyttää turvaamassa eliitin etuja ulkomailla ja sitten tilanteen mennessä täälläkin pahaksi, johon ei menne enää kauaa, sen avulla voi pysyä vallassa. Hoblofobian lietsominen, koulutuksen rapauttaminen, roskaviihde ja -ruoka. Toivottuna tuloksena köyhien heikkokuntoisten omanarvontunnottomien typeröitettyjen tahdottomien feminististen uusavuttomien läskien muodostama "kansa".Olipa paljon adjektiiveja mutta muutaman olisi voinut vielä lisätäkin :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset