Ihan oikeesti Mielipiteitä politiikan katsomosta käsin.

Houkuttaako Väyrynen kannatus trollit mukaan?

Viimeisimmät presidentinvaaligallupit https://www.verkkouutiset.fi/hs-gallupin-mukaan-sauli-niinistoa-aanestaisi-68-prosenttia/ viittaavat edelleen yhteen kierrokseen ja Sauli Niinistön voittoon.

 

Jos niin ei kävisi jännitys olisi siinä olisiko Niinistön vastaehdokkaana toisella kierroksella Haavisto vai Väyrynen?

 

Haaviston vastaehdokkuutta en pitäisi poliittisesti merkittävänä, mutta Väyrysen pitäisin. Väyrynen jakaamielipiteitä vahvasti ja viime lausuntojensa pohjalta näyttäisi hakevan tukea "Moskovan vaalipiiristä."

 

En epäile, etteikö Niinistö Väyrystä voittaisi. Uskon, että Venäjän trollien taustamiehet arvioivat Väyrysen lähinnä menneisyyden mieheksi, eivätkä suuremmin häneen satsaa, ehkä hiukan kuitenkin koetaakseen kepillä jäätä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Huomenta Lars-Erik, vaikka aijonki äänestää Paavoa en ole trolli, kas kun en oikein tiiä mitä tuo trolli tarkoittaa.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Hesarista sai eilen lukea (sivu A 23), että ”Pietarin trollitehdas hankki isommat tilat.” Jutun luettuaan varmasti selviää, mitä trolli tarkoittaa. Lehtiartikkelin mukaan trollitehtaassa olisi noin 800 työntekijää.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

"Trolls are the stuff of-which legend is made

Whether at home or while out on a raid

So if you are out there

In the cold Scandia air

Be cautious but never afraid."

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Eihän Väyrynen edes pelaa lätkää samassa joukkuessa kuin Putin.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Väyrysen pääsy toiselle kierrokselle tuo Niinstölle lisää ääniä. Uskon tämän lisäävän akttiiiivisuutra. Jos Niinistö tai Haavisto ovat vastakkiain, niin ainakin minä jätän äänestämättä. Äänestysaktiivisuuden uskon tippuvan.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ainahan nämä henkilövaalit ovat vähiten huonon vaihtoehdon valitsemista. Jos toisella kierroksella olisi pari Niinistö-Väyrynen, niin olisi minunkin viimein pakko käydä antamassa ääni Niinistölle. Vaikea sanoa onko viimeisiin galluppeihin vastatu paljonkin kännissä ja läpällä, mutta Väyrysen saama 8% on jo absurdia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Mikä siinä on, jos haluat, että päätämme itse omista asioistamme Suomessa ja huolehdimme rajavalvonnasta ja turvallisuudesta niin, ettei sisään kävellä kuin omaan kotiin ja joillakin vielä vain pelkkä hyötymistarkoitus ja pahat mielessä. Suomelle riittää vapaakauppa EUssa niin, että vienti vetää ja kauppa käy. Viimeiseen 10 vuoteen EUsta ja eurosta ei ole kuulunut juuri mitään hyvää. Pelkkä velkaunioni, joka haluaa vain kahmia lisää valtaa itselleen ja alistaa meidät lopulta totaalisesti muiden vietäväksi. Sitäkö te "trollipuhujat" haluatte? Se vain on nyt niin, että niitä potuttaa, jotka uskoo Suomessa vain yhteen totuuteen, jos Paavo on Niinistöä vastassa ja vielä pesee Niinistön. Niinistökään ei ole mikään "messias", vaan tavallinen kuolevainen kuin kaikki me muutenkin. Paavo presidentiksi niin Suomen suunta ja tulevaisuus on paremmin omissa käsissämme.

Tomi Vaalisto

Fennofobistien ja trollien kestohokemia ovat isäntämaasopimus ja euro.

Isäntämaasopimusta ei itse asiassa ole edes olemassakaan vaan kyseessä on logistinen yhteisymmärryspöytäkirja.

Oman valuuttamme etuna pidetään mahdollisuutta devalvaatioon, mutta devalvaation koko totuus on ihan jotain muuta. Markka joutui devalvaatiokierteeseen - puhutaan jopa devalvaatiosyklistä, koska kustannusten nousu söi pian edellisellä devalvaatiolla aikaansaadun kustannusedun. Muuttoliike Ruotsiin kiihtyi vuoden 1967 devalvaation jälkeen, koska palkkaerot kasvoivat. Tämän vuoksi Kekkoslovakiamme asukasluku väheni 60/70 -lukujen vaihteessa, mikä on ainutlaatuinen tapahtuma isänmaamme historiassa.

Jocke Rantanen

Niin että jokainen joka ei kannata nykyistä menoa tässä valtakunnassa eikä kannata Sauli Niinistöä, on Venäjän trolli?

Eipä tuohon voi muuta sanoa kuin että jo on aikoihin eletty.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

"Niin että jokainen joka ei kannata nykyistä menoa tässä valtakunnassa eikä kannata Sauli Niinistöä, on Venäjän trolli?"
Tuo on sinun kehno päätelmäsi. Minkään kandidaatin kannattaminen ei ole trollausta. Trollaaja voi toki olla jonkun ehdokkaan kannattaja.

Jos vaikka testaisit tuota väitettäsi Nils Torvaldsin äänestäjään.

Jocke Rantanen

Nyt vain on niin että jos esittää joillekin tahoille kritiikkiä niin leiomataan alta aikayksikön Venäjän trolliksi.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén Vastaus kommenttiin #13

Kun kaupassa näytät kauppiaalle myytävänä olevaa makkarapakettia, jossa on toissapäivän "parasta ennen" päiväys niin kauppias ajaa sinut harjanvarrella sohien ulos kaupasta ja huutaa loppukaneettina: Sinä Venäjän trolli!

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Jos ehdokas saa tukea itäisestä vaalipiiristä niin näille varmasti riittää jo pelkkä mukanaolo, saavat näkyvän ehdokkaan kautta omaa sanomaansa esille. Iljan tukijoukothan siirtyivät Väyrysen taakse tämän vetäydyttyä.

Uskooko kukaan, että Venäjä ei kohdistaisi mitään vaikuttamista Suomen presidentinvaaleihin?

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Niin. Laittaisin hieman realismia perään ! Iltapäivälehdet, ovatko trollien asialla tai eivät, hehkuttavat Paavo Väyrysen "hurjaa nousua " gallupeissa.

Niinistö saa puolestaan arvion kannatuksensa merkittävästä pudotuksesta !

Sitten se realismi. Presidentinvaalissa on noin kolme miljoonaa äänioikeutettua. Viimeisen "järisyttävän" gallupin mukaan Niinistö saa reilun 2 miljoonaa ääntä. Paavo Väyrynen n. 240 000.

No viihdettä tämä tietysti on, mutta sellainen on trollien rooli !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset