Ihan oikeesti Mielipiteitä politiikan katsomosta käsin.

Höpläyttääkö Heinäluoma äänestäjiä?

Jos SDP:n eduskuntaryhmän käyttäytymistä tukitsee kiltisti, niin Eero Heinäluoman tarkoitus on estää Suomea kokemasta Jutta Urpilaista pääministerinä. Toinen myönteinen tulkinta liittyy kunniakkaaseen menneisyyteen kommunismin vastaisessa taistellussa. Nyt SDP taistelee persuja vastaan Suomen kansan pelastamiseksi siltä häpeältä, jonka persujen voitto ulkomaisten tarkkailijoiden silmissä aiheuttaisi.

Miten muuten on selitettävissä politikointi, joka vakavasti otettuna johtaa pitkäksi aikaa oppositioon?

Vai onko kaikki vain juksaamista?  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Pertti Heinonen (nimimerkki)

Mitä ganitaalia se meinaa, mitä joku ulkomaan tarkkailija meistä ajattelee?
Onhan tämä viime päivinä nähty että vain ja ainoastaan raha ja maksukyky merkkaa jotakin tämän päivän maailmassa.

Tappi (nimimerkki)

Hieman huvittaa tuo "mitä muut meistä ajattelevat" - syndrooma, joka tuntuu vaivaavan tätäkin blogistia. Monen muun blogistin tavoin. Suomettumisen aika on jättänyt arpensa näköjään todella laajassa mitassa.

Olisin huomattavasti enemmän huolissani, jos Vasemmistoliitto tai vaikkapa uusstalinistinen Vihreät saisi vaalivoiton.
Useiden suomalaisten, kuten tämänkin blogistin ongelma johtunee siitä, että Suomessa ei ole vieläkään käsitelty kommunistien (vas ja nyk.vihr) maanpetoksellista toimintaa.
Kaikkialla muualla läntisessä Euroopassa kommunismin hirmutekoja ja oman maan kommunistien toimintaa on käsitelty avoimesti.

Tästä seuraakin kysymys: onko Suomi vieläkään avoin länsivalta? Oma vastaukseni on, että ei ole. Ei ennen kuin historian taakat nostetaan pöydälle. Onhan se hieman kummallista, että nykyisessä eduskunnassakin istuu vakoojia ja todennäköisiä vakoojia (KGB). Kaikki epäillyt istuvat Vasemmistoliiton riveissä. Vihreät taasen ovat jo puolueohjelmansa ja johtonsa sekä EU-edustajiensa kautta osoittaneet missä äärilaidassa ne seisovat.

Osasyyllinen tähän peittelyyn on Ylellä, joka karttaa uutisointia vanhojen ("entisten") kommunistien toimista. Ylen toimittajakunnassa on edelleen lukuisa määrä entisiä stalinisteja, jotka saavat vapaasti toimittaa väritettyjä ajankohtaisohjelmiaan.

Tämä kommunistien tekojen vähättely ja peittely on huomattavasti suurempi ongelma kuin persujen mahdollinen menestys, joka sitä paitsi saattaisi tuoda eduskuntaan jopa vaihtoehtoista politiikkaa nykyisen sosialistisen superkonsensuksen sijaan.

Persut on mielestäni suomalainen puolue ja huomattavasti vaarattomampi kuin kommunismin perinnepuolueet Vasemmistoliitto ja Vihreät. On vielä huomautettava, että en ole persujen jäsen enkä ole heitä koskaan äänestänytkään.

Anna-Leena Nieminen

2 Tappi

#Olisin huomattavasti enemmän huolissani, jos Vasemmistoliitto tai vaikkapa uusstalinistinen Vihreät saisi vaalivoiton.

Tästä seuraakin kysymys: onko Suomi vieläkään avoin länsivalta? Oma vastaukseni on, että ei ole. Ei ennen kuin historian taakat nostetaan pöydälle. Onhan se hieman kummallista, että nykyisessä eduskunnassakin istuu vakoojia ja todennäköisiä vakoojia (KGB).

Osasyyllinen tähän peittelyyn on Ylellä, joka karttaa uutisointia vanhojen (”entisten”) kommunistien toimista. Ylen toimittajakunnassa on edelleen lukuisa määrä entisiä stalinisteja, jotka saavat vapaasti toimittaa väritettyjä ajankohtaisohjelmiaan.#

#...joka sitä paitsi saattaisi tuoda eduskuntaan jopa vaihtoehtoista politiikkaa nykyisen sosialistisen superkonsensuksen sijaan.

Persut on mielestäni suomalainen puolue ja huomattavasti vaarattomampi kuin kommunismin perinnepuolueet Vasemmistoliitto ja Vihreät.#

Juuri näin... Mitäs hämärää on (mm.)mediassa:

http://annaleena.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/11/mi...

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

2# Vasemmistoliitto ja vihreät eivät ole demareitten kilpailijoita, persut ovat ja siksi demareiden taktiikka tähtää heidän nuijimiseensa vaaleissa.

Persuja pidetään maailmalla yksinkertaisesti äärioikeistona ja siitä maa joutuu poliittiseen nurkkaan jos tämä porukka kovasti kasvaa. Epäoikeudenmukaistahan se on, mutta sellaista elämä on.

Anna-Leena Nieminen

4.

Herää nyt jo Lars-Erik... lue tue blogikirjoitukseni(linkki kommentissani 3) ja ed. blogiartikkeli myös...

Tappi (nimimerkki)

#4. Missä päin maailmaa persuja pidetään äärioikeistona? Liikun aika tavalla Euroopassa ja uskallan väittää, että persuja ei edes tunneta "maailmalla". Tietosi taitavat perustua HS:n tai Ylen toimittajien tuotoksiin. HS:n ja Ylen vasemmistolaiset toimittajat ovat aina hallinneet propagandan teon ja hyvin se näyttää purevan periferian ihmisiin.

Kyseisten medioiden ulkomaantoimittajat pyrkivät "uutisoinnillaan" vaikuttamaan Suomen sisäpolitiikkaan. Vanha kikka, joka uppoaa näköjään edelleen Suomessa. Tämäkin tapa on perua neuvostoajoilta.
Tulee aika surullinen olo, kun huomaa, että ns. politiikkaa seuraavat ihmiset eivät huomaa median harjoittamaa aivopesua.

Käväisepä kyselemässä Keski- tai Etelä-Euroopassa mikä on Perussuomalainen puolue tai kuka on Timo Soini. Voin vakuuttaa, että kukaan ei osaa vastata kysymykseesi.

Kannattaa miettiä hetki, ennen kuin uskoo kaiken mitä HS tai Yle kertoo. Molemmilla medioilla on päämäärä ja sen yksi osa on tietyn poliittisen asetelman säilyttäminen.
Toimittajat eivät ymmärrä, että jos maassa on aina samat hallitsijat, se johtaa väistämättä korruptoituneeseen ja etupiirien keskenään jakamaan yhteiskuntaan.
Tai ehkä ymmärtävät, mutta toivovat sisäsiittoisen järjestelmän säilyvän entisellään. Oma etu jne.

Pekka Manner

Demarit on oikeassa siinä että pankit ja muut rahoittajat pitää saada vastuseen, nämä pelaavat rahapelejään. Tappiot laitetaan sitten kansan maksettavaksi.

frank (nimimerkki)

"Nyt SDP taistelee persuja vastaan Suomen kansan pelastamiseksi siltä häpeältä, jonka persujen voitto ulkomaisten tarkkailijoiden silmissä aiheuttaisi."

Kauheita nuo ulkomaalaiset. Ne tarkkailee Lars-Erikiä koko ajan!

Anna-Leena Nieminen

6 Tappi

Kannattaa miettiä hetki, ennen kuin uskoo kaiken mitä HS tai Yle kertoo. #Molemmilla medioilla on päämäärä ja sen yksi osa on tietyn poliittisen asetelman säilyttäminen.
Toimittajat eivät ymmärrä, että jos maassa on aina samat hallitsijat, se johtaa väistämättä korruptoituneeseen ja etupiirien keskenään jakamaan yhteiskuntaan.
Tai ehkä ymmärtävät, mutta toivovat sisäsiittoisen järjestelmän säilyvän entisellään. Oma etu jne. #

Joo just nimenomaan näin ja mm. tätä Lars-Erikiä on yritetty "herätellä", mutta laihoin tuloksin...

Dari-anne Suomalainen

Kokoomus on pelkuri myös.

On turvallisempaa mennä virran mukana, kuin tehdä rohkeita päätöksiä.

Virran voimaa uskaltavat vastustaa vain rohkeat.

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Sinulla Lars-Erik on nyt vaivoinasi chimera.
Siihen ei ole sikalentsun tapaista rokotetta.
Valitettavasti.

Joudut katsomaan vaalien alla sivusta kuinka
KOKOMUSTAN kannatus murenee kun vippien
myöntäjien nimet naulataan kirkon oviin.

Isänmaansyöjien aika on netin ansiosta ohi
ellette saa verkostoa tuhotuksi.
Kun rupusakille antaa pikkusormen, se vie
koko käden.

Mustalista, Harmaasusi™

Dari-anne Suomalainen

Kokoomus pelkää jopa kerjäläisiä.

He haluavat laatia lakeja, joilla kielletään köyhien ( romaanikerjälaiset ) näkyminen kaduilla.
Seuraavaksi tulee varmaan leipäjonokieltolaki.

Huonon omantunnon voi poistaa, kun laaditaan laki, jolla sen aiheuttajasta tehdään lainrikkoja. Sillä päästään syyllisyydentunteesta.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

MASSONIN PANKKIIREILLA ALKOI SUURET JUHLAT

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMI OLI VAIN KERTAKÄYTTÖ-PROSESSI

Suomen työtätekevä kansa antaa pian vastauksen teille kaikille porvareille.

www.markusreed.julkaisee.fi/75

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

10#11# ja 12#. Ei taidettu tässä jutussani mainita Kokoomusta. Minusta puolue on se, joka on kunniakaasti kantanut vastuunsa.

Mitä kommentin 12# kerjäläisiin tulee, niin jos Suomessa saavat suomalaiset kerjät tulee muidenkin eu-kansalaisten saada.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

MASSONIN PANKKIIREILLA ALKOI SUURET JUHLAT

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMI OLI VAIN KERTAKÄYTTÖ-PROSESSI

Eiväthän porvarit höpläytä työväkeä, kun maksattavat laskun heillä, omien lahjojensa lisäksi.

Katsotaan heidän muita syntilistojaan: www.markusreed.julkaisee.fi/70

Visitor (nimimerkki)

#14. "kerjäläisiin tulee, niin jos Suomessa saavat suomalaiset kerjätä tulee muidenkin eu-kansalaisten saada. "

Aiemmin taisi olla niin, että Suomessa tuollainen kerjääminen oli kiellettyä jo kuntien omissa järjestyssäännöissäkin, talojen rapuissa oli usein myös kyltti jossa luki, että kaupustelu ja kerjääminen kielletty, EU-aika sitten toi kerjäläiset, EU:ssa kun kerjääminen ei ole kielletty, niin eihän se voi olla Suomessakaan...

"Höpläyttääkö Heinäluoma äänestäjiä?"

Luultavasti, ei siksi, miten annat ymmärtää, vaan näkyvät myös jo käyvän vaalitaistoa, oppositiosta on hyvä huudella (eihän sieltä enään nykyisin voi muuten vaikuttaa mitenkään). Tosipaikan tulle demarit olisivat aivan yhtä kontallaan EU:n eliitin edessä kuin nykyisetkin hallituspuolueet, niinhän he ovat olleet aiemminkin. Ei kolmessa suuressa puolueessa oikeasti juurikaan eroja ole.

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

16# Kyllä tämä kerjäämisen saalliminen oli ihan kotoinen päätös, jos oikein muistan.

Kolmas kappale kommentissa osoittaa sävystään huolimatta todellisuuden tajuamista.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

MASSONIN PANKKIIREILLA ALKOI SUURET JUHLAT

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMI OLI VAIN KERTAKÄYTTÖ-PROSESSI

Missä on porvareitten vastuu?
Miksi eivät olleet tänään enää kiskomassa pörssejä rakettimaiseen kasvuun?
Odottavatko, että työläiset tekisivät senkin puolestaan?
Tämähän on heidän kapitalisminsa.
Hehän huolehtivat omaisuuksistaan paljon paremmin kuin ihmisistä, mikä heitä riivaa?

www.markusreed.julkaisee.fi/79

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset