Pitäisikö Antti Rinteen twiittailla?

Ehkä Rinteen kannattaisi, sillä tätä menoa sekin menee, minkä Urpilainen jätti. Kannattaisi miettiä olisiko puoluekuva Jungnerin malliin sittenkin se, jota takaisi Sdp:lle tulevaisuuden?

Perussuomalaisilla ei heilläkään mene hyvin. Soini ei ole kyennyt tuottamaan sitä mitä äänestäjät ovat odottaneet. Ei se tosin, mikään ihme ole kun puolue on oppositiossa. Linjakin on hakusessa kun puheenjohtaja on Cameronin kainalossa, mutta osa kansanedustajista Pietarin tiellä.

Stubbin valinta on vain kasvattanut Kokoomusta. Toiset tykkää, toiset ei. Keskustakin on jälleen nousussa, niin näillä näkymin on tulossa sinivihreä hallitus. Saa nähdä saavatko Perussuomalaiset rivinsä niin järjestykseen, että hallitukseen pääsy olisi mahdollista. SDP:n Sanna Marinin ajatukset punamullasta ainakin vaikuttavat haaveilta. Sillä Keskustalle kelpaisikin, niin viimeistään omat torjuisivat tällaisilla kannatusluvuilla hallitukseen lähdön.

Ylen uusin mielipidetutkimus ttp://yle.fi/uutiset/kokoomus_ja_keskusta_nousussa__sdp_ja_ps_syoksyivat_alas/7386072

jaga
Kokoomus Järvenpää

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava, maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva, maltillinen federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu