Ihan oikeesti Mielipiteitä politiikan katsomosta käsin.

Positiivinen päivä

Tänään minulla on positiivinen päivä, en aio haukkua blogissani ketään enkä mitään, vaan löytää jotain hyvää kanssa bloggaajien kirjoituksista. Ei en ole sairas, golfkenttä vaan on avattu, aurinko paistoi koirapuistossa, Järvenpäässä on markkinapäivä ja  Janelle pystytettiin ainakin Ukko Metsolan ja Eija-Riitta Korholan vaalitelttoja. Katselin klo 11 ajatuksia, joita blogeihin oli sunnuntaiaamuna ilmaantunut. Tässä kootut kommentit.

Puhutkopolitiikkaa blogissa todetaan Suomen olevan tylsä maa politiikan kannalta. Minustakin se on hyvä asia. On todellista taidetta, että me bloggaajat osaamme vääntää niinkin mitättömistä aineksista jutua kuin suomalainen politiikka.

Anneli Jääteenmäen kanssa olen samaa mieltä, että Ylen rahoitus tulisi hoitaa budjetista, siis verovaroin.

JB:n kanssa olen samaa mieltä siitä, että jos havaitsee rikoksen tapahtuneeksi, siitä pitää ilmoittaa poliisille. Poliisi sitten katsoo onko aihetta viedä asia syyttäjälle.

Antti Liikkasen kanssa olen samaa mieltä siitä, että viruksiin voi aina luottaa.

Tapio Suhonen vetoaa minuun suorastaan perussuomalaisella synkkyydellään, kansallisen piirteen korostaminen on aina arvokasta. Jos nyt menee huonosti, niin ihan varmasti huomenna menee huonommin. Kohta ollaan siellä Zimbabwessa ja jo nyt virtuaalitasolla.

Ari Alsio kirjoittaa kokoomusvihasta, jos sitä ei olisi, se pitäisi keksiä. Ihmisille on annettava tilaisuus ulkoistaa syyllisyys ja sitähän näissä blogeissa todella tehdäänkin, kansanterapiaa sanon minä.

Pentti Mattila kirjoittaa Sauli Niinistön ehdottamasta laajasta hallituspohjasta. On lohdullista, että joku on samaa mieltä kuin minä.

Jaakko Portti kertoo Soinin käyneen asukasyhdistyksensä tilaisuudessa ja muitakin ehdokkaita jatkossa esiteltävän. Kiitettävää asukasyhdistystoimintaa.

Eeva Vasenius herättelee kriisitietoisuutta. Se on hyvä asia .Eeva antaa linkin antaa linkin ammatti-ihmisen juttuun.

Esa Helander kertoo susiksi osoittautuneista laeista ja määräyksistä. Ihan mielenkiintoinen asia panee ajattelemaan holhotaanko meitä liikaa?

Freddy van Wonterghem iloitsee kevään tulosta, kaduilla parveilevista ilolinnuista ja meppiehdokkaista, Romanian mustalaisten hän olisi järjestämässä erilliset tilat. Hienoa olen samaa mieltä, ettei sivistysmaassa sovi pitää ihmisiä taivasalla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Terhi Birgitta Törrö (nimimerkki)

Millainen Kokoomuslainen sinä olet? Minähän en ole nyt tähän mennessä löytänyt kuin kolme, jotka voisivat kertoa kaikille, kuka murhasi Kari S. Tikan ja miksi. Tunnen muuten oikeasti rikkaan moraalin tasosta. Ne kellosepät ovat nykyään ihan oikeesti pikku tehtävissä, jotka jättivät kasan ruumiita ja hävitettyjä koteja taaksensa maailmansotien jälkeen. Miten kehtaat puhua kansan terapian tarpeesta minun kohdallani? Näkisi sinun taustan jossain? Kansan tavallinen mies.

Terhi Birgitta Törrö (nimimerkki)

Perussuomalaisten kanssa PITI olla vaalirauha. Joko et taaskaan ole kartalla tai et edes tiedä mistään mitään. Vaivautukaa kunnioittamaan toisia ihmisiä! Myös turhaan kuolleita ja heidän omaisiaan. Heinävesi nyt voi kuulostaa dramaattiselta kirkkohistorian osalta, mutta dogmatiikan taitajia tiedän aika monen veljeskunnan verran. Älkää leikkikö aidoilla asioilla. Se kuvottaa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kansanterapeutti LEW, minä en viitsisi jokaisesta likasangollisesta meluta, mutta ei ole kivaa aina aloittaa alusta. Jos joku haluaa niin saarnoja löytyy blogieni kerrostumista. Aki oli pahimpia, mutta pääsimme toisistamme rauhaan. Ei ole kovin terapeuttista hänen osaltaan, jolle se sanko niskaan kaadetaan. Jos joku Kokoomusta yrittää minuun henkilöidä saan toki sanoa sanani vastaan. Kokoomus nimenäkin sanoo, että se koostuu eri mielipiteistä, minun mielipiteeni ovat omiaan olemaan siellä kaikkien joukossa, mutta kaikkien mielipiteistä en kanna vastuuta. Eikä kukaan voi vaatia edes köyhien siivellä minulta armoa omille lässytyksilleen.

Lars-Erik Wilskman (nimimerkki)

Hei mamersrob, sorry kirjoituksesi ei ollut vielä esillä kun tätä blogia laadin. Varmaan minut työnnetään samaan härkävaunuun kanssasi, jos nämä työväen puoluelaiset nousevat valtaan.

Törölle, enpä ole tainnut sinua kommentoida. Mitä kokoomuslaisuuteeni tulee niin asiasta riippuen patamusta tai bismarckilais tyylinen konservatiivi.

Lars-Erik Wilskman (nimimerkki)

Ari Alsiolle

Kokoomusviha on minullekin tuttua, mutta se mikä ei tapa vahvistaa. Blogeissa pitää heitellä omia ajatuksiaan kuten sinä teetkin. Tylsäksihän tämä menisi, jos nämä olisivat jotain puoluetoimistojen tiedotteita.

Anteeksi, että olen nimetön (nimimerkki)

Mistäköhän tuo Terhi T. oikein puhuu?

Tietääkö kukaan?

Tipitii!

Ihania kevätpäiviä sinulle, Lars-Erik.

Terhi Birgitta Törrö (nimimerkki)

Eikö herra Wilskmanille kelpaa suomalainen nimi. Isäni suku on erään teorian mukaan tullut Ruotsista Hailuodon kautta Suomeen. No. Nöyrtyä täytyy näin sivistyneiden ihmisten edessä. Lattariystävät lausuvat sukunimeni Toroksi. Ai niin. Sokerin tuotanto on vaarallinen laji.

Terhi Birgitta Törrö (nimimerkki)

Golf-kaverit löytyy muualta. Heippa. Jätän tämänkin pirtin.

Anteeksi, että olen nimetön (nimimerkki)

Asianlaita selvisi kun kävin eräillä "Fenonautti"-sivuilla.
Ei ihmetellä enää. Case is closed.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

- Kokoomusviha on minullekin tuttua, mutta se mikä ei tapa vahvistaa. Blogeissa pitää heitellä omia ajatuksiaan kuten sinä teetkin.

Nyt voin paljastaa, että näinhän se on ja minulle yksi hailee.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset